fbpx
Outdoor stories - Upplevelsebaserade och hållbara träningsresor i Sverige. #outdoorstories

Outdoor stories:

Allt vi gör är sprunget ur en längtan till ett unikt sammanhang där upplevelsen är målet. Genom rörelse bygger vi inspiration.
Här glittrar dina ögon, här sänks dina axlar och här blir andetagen medvetna. Med kvalitativ ledning och på vetenskaplig grund ger vi dig hållbara fjällnära upplevelser som stannar kvar. Personligt och varmt. Tryggt men härligt utmanande, som lämnar dig stolt. Noga utvalt med våra smultronställen och pärlor i och runt vår hemby Åre.


Starta ditt äventyr med oss!

traning are traningsresa

vår historia & vårt varför:

Ur en frustration att ett äventyr ute ofta har likhetstecken med prestation och adrenalin (och ofta en rejäl dos testosteron) föddes våra evenemang. Vi har suttit arga på fjälltoppar, besvikna på stigcyklar och känt oss förbannade i att det ska vara så himla svårt med att få alla att känna sig välkomna (och då är vi ändå outdoortjejer från start!)Med kvalitativ ledning och på vetenskaplig grund erbjuder vi inkluderande Träningshelger, resor, workshops och ja, även konferenser med Årefjällen som bas. Hållbara fjällnära upplevelser som är varsamma mot vår miljö och blir härliga minnen som stannar kvar. Ögonglitter och sänkta axlar, en prioritet. Företagets mission är att genom kunskap, rörelse och naturnära upplevelse skapa prestigelösa och varma sammanhang där deltagaren mår mer än bra.

Vi brinner för att inspirera till rörelse och välmående. Vi är personliga och experter, på samma gång. Starta ditt äventyr med oss!BARA FÖR TJEJER, ELLER?

Oftast, inte alltid. Under varje träningsresa eller evenemang finns rubriken "för vem" - där framgår det tydligt vilka som kan boka!

kontakt:

Vill du fråga något innan du bokar? Vill du att vi ska skräddarsy något för dig? SÅKLART! Slå en pling, Sofia är team ringa så hon blir glad då! Om det känns för på, skicka ett meddelande eller maila:
hej(snabela)outdoorstories.se //

Sofia: 072-3062618

Vilka är vi:

SOFIA BURSJÖÖ:

Personlig tränare och löpcoach, outdoorfantast och fd elitalpinist. Outdoor influencer och content creator, med uppdrag av flera outdoormärken. Sofia vill ge dig en känsla av att vara kompetent i din kropp! Hon kan be dig våga flytta gränser men står stadigt i att upplevelselängtan är mäktigare och ger mer glädje än prestationspress. Glad, passionerad och engagerad!


Våra (grymma) andra coacher: Till våra träningshelger och retreats jobbar vi med handplockade erfarna instruktörer och guider; alltid namngivna och beskrivna innan eventstart! Det är i mötet mellan människor som magin sker.


CECILIA KALLA:Ursprungligen från Tornedalen i norra, norra Sverige. Fysioterapeut och personlig tränare med mångåriga uppdrag på A-landslagsnivå. Cecilia jobbar med och för OS-satsningar genom SOK när hon inte konsultar hos Outdoor stories. Tränar hellre hjärta än biceps. Trivs bättre i friluftsbyxor än jeans. Hon leder dig med en blandning av koncentrerad energi och ett norrländskt lugn, oftast med ett leende på läpparna! Cecilia delar gärna med sig av sin stora kunskap om hur vi får kroppen att må som bäst!ERIKA MIKAELSSON:

Fjällvanan har utvecklats sedan hon för 12 år sedan flyttade från rivieran i Piteå till fjällen i Jämtland. Här arbetar Erika utifrån sin utbildning i psykologi och mental träning med att vägleda människor. På SATS instruerar hon i box, dans och crosstraining, samt är utbildad Free power instruktör. Hon gillar skiftningarna i livet. Kontrasterna mellan kraft och stillhet. Älskar att bada kallt, men också att basta varmt. Vill att fler ska få njuta av vidderna från en fjälltopp och känna lugnet om livet stormar. Med ett ödmjukt lugn kommer Erika guida dig i att finna styrkan inom dig.

Hitta till oss

Adress
Storgatan 10
192 00 STORSTAD

Timmar
Måndag — fredag: 9:00 – 17:00
Lördag och söndag kl. 11:00–15:00