fbpx
Outdoor stories - Upplevelsebaserade och hållbara träningsresor i Sverige. #outdoorstories

Reseinformation sommar + höst 2022 (ÅRE SADELN)

INFORMATION KRING RESOR med boende i ÅRE SADELN – här lämnar du dina restider senast 10 dagar innan ankomst!

I din resa ingår transfer från Åre station, en tjänst vi vill hjälpa till med för att göra din resa så vilsam och smidig som möjligt! Vi är dock ingen taxiorganisation och kommer att så smidigt som möjligt lösa transporterna med flera deltagare åt gången, detta kan innebära viss väntetid. 🙂

– Även om du reser med bil, fyll i formuläret! 🙂

ANKOMSTDAG TORSDAG

Torsdag, vår transfertid är

 • Från Åre tågstation eftermiddagståg ca kl 15
 • Anländer du med morgontåg, lämna in packning på Åre station och gör sedan Åre by! Du är oftast välkommen till boendet från efter lunchtid, var medveten om att vi preppar och fixar, allt är kanske inte helt iordningsställt, du kan ta taxi till boendet och ankomma kring 13.
 • Anländer du med kvällståg klockan 22 – ta en taxi till boendet (egen bekostnad)

ANKOMSTDAG FREDAG, med nattåg, 9.01

 • 9.01 Du hämtas vid tåget, och har ätit frukost på tåget, samt är klädd för uteaktivitet. Det blir snabb avlämning av packning vid boendet och så drar resan igång!

AVRESEDAGEN SÖNDAG:

 • Vid behov till eftermiddagståg kl 14
 • TRANSFER klockan 15, till eftermiddagståg ca 15.50
 • OBS, alla resor avslutas med transferhjälp till stationen klockan 15.00 till eftermiddagstågets tid, 15.50, oavsett om du ska resa med nattåg eller eftermiddagståg. Vill du resa senare ner till nattåg finns ibland möjlighet att stanna kvar i boendet, då bokar du taxi till nattåget på egen bekostnad.
 • Några enstaka helger in mot juli när huset är uthyrt till nya hyresgäster (ej outdoor stories) då behöver hus tömmas på morgon/förmiddag. Transfer sker efter lunch samt klockan 15, möjlighet att duscha efter aktivitet finns såklart!

Fyll i formuläret nedan, om något skulle ändras senare, återvänd till formuläret och skicka in igen, de nya uppgifterna sparas med senare datum, vilket berättar för oss att den informationen gäller. Vi behöver din reseinformation senast 10 dagar innan ankomst!

Skulle något ändras precis på slutet är ett helt nytt mail (inte ett svar på info-utskick) det bästa sättet att nå oss – maila ett nytt mail som du sätter rubriken ”ändrad transfer” på till hej @ outdoorstories.se – Ändring samma dag som ankomst = SMS till 0723062618

RESETIDER SOMMAR + HÖST 2022

Fyll i dina resetider, senast 10 dagar innan ankomst!
  Anländer du med kvällståg torsdag kl 17.30-22 tar du taxi till boendet på Ytterstmyrvägen 6 och väljer "ingen transfer". Ofta finns andra deltagare att dela taxi med - styr upp detta i fb-gruppen du fått info om! Anländer du med tåg FREDAG morgon äter du egen frukost på tåget och klär dig redo för aktivitet vid hämtning!
  Ange om du är med och äter middag torsdag kväll, som serveras kl 18 (de som äter lagar tillsammans)
  Åker du nattåg hem som avgår kl 20, kan du bli skjutsad ner till byn i samband med eftermiddagståget, välj då 15.50.

Hitta till oss

Adress
Storgatan 10
192 00 STORSTAD

Timmar
Måndag — fredag: 9:00 – 17:00
Lördag och söndag kl. 11:00–15:00