fbpx
Outdoor stories - Upplevelsebaserade och hållbara träningsresor i Sverige. #outdoorstories

Vandringsresa, Yogaresa eller retreat i sverige 2021

Vi på Outdoor stories skapar unika sammanhang där upplevelsen är målet. Våra resor följer inte den traditionella träningsresans mall. Gruppen är mindre, gemenskapen större. Det tycker vi att du är värd!
Här på denna sida visar vi våra vandringsresor, yogaresor och retreats, alla i lugnare format. Vi erbjuder en lugn plats för återhämtning medelst rörelse. Vi vistas på de vackraste platserna för stunden, stänger av mobilerna och tar oss tid både för reflektion, samtal och tystnad. Ögonen blir glittriga, hjärtat varmt och axlarna sjunker - det är vad vi kallar en outdoor boost!

NOVEMBER: Bokningsbara lugnare träningsresor & retreats:

Många resor utgår från vårt "outdoor boost"-koncept, en vandringsresa med reflektion. Om de heter "+yoga" är det mer yoga i den resan, heter den +häst ingår en halvdag ridning. Yoga boost är vår mest klassiskt "retreatiga" resa, dock alltid med vår tvist! Redan bokat? Du hittar fullbokade resor längre ner!

VÅRENS RESOR 2022 ÖPPNAR VID ÅRSSKIFTET!

Outdoor boost fjällretreat, vandring och turridning på fjällsidan, yogaretreat och träningsresan stark och funktionell på fjäll. Flera varianter av resor kommer åter i maj 2022!

Svårt att bestämma dig?

- Vi hjälps åt!

072-3062618

hej@outdoorstories.se

LÄS VAD VÅRA TIDIGARE DELTAGARE TYCKER

Hitta till oss

Adress
Storgatan 10
192 00 STORSTAD

Timmar
Måndag — fredag: 9:00 – 17:00
Lördag och söndag kl. 11:00–15:00