fbpx
Outdoor stories - Upplevelsebaserade och hållbara träningsresor i Sverige. #outdoorstories

18-21/4 Topptur & Offpistresa för tjejer, åre. intronivå. Grupp 1 + 2 fullbokad

Den här resan kommer göra dig säkrare på hur och var du toppturar och åker offpist, vi ger dig tänk kring din förberedelse, turplanering, ditt säkerhetstänk och din teknik på skidor utför berget på intronivå! Inte minst ska vi ha riktigt härliga skiddagar tillsammans! JOIN US på topptursresa för tjejer, av tjejer. I april är snön ofta trevlig för topptur och förutsättningarna fina för att lära känna den här typen av njutningsfull skidåkning! Kom hit som nybörjare och åk hem med ny kunskap och bra grunder för fortsatt toppturande!

Ledarnas insats var 100%! Lyhörda, positiva och coachande. Serviceminded och proffsiga samtidigt som de var väldigt varma och personliga.

Vilka fantastiska dagar vi fick! Jag har varit på ett gäng träningsresor, men ingen där stämningen varit såhär härlig, ni har något unikt!

toppturshelg 2023

Jag älskar hur vi skrattade och alla öppnade sig och bara försökte njuta hela tiden tillsammans. Jag vill gärna kunna komma igen och jag kommer starkt rekommendera er vidare! Att få lära i lugn och ro, våga mer och sakta men säkert känna sig kompetent är coolt. TACK!


Hitta till oss

Adress
Storgatan 10
192 00 STORSTAD

Timmar
Måndag — fredag: 9:00 – 17:00
Lördag och söndag kl. 11:00–15:00