fbpx
Outdoor stories - Upplevelsebaserade och hållbara träningsresor i Sverige. #outdoorstories

Bokningsvillkor

Bokningsregler & villkor

KÖP – IDROTTSEVENEMANG OCH TRÄNINGSEVENT HAR INGEN ÅNGERRÄTT

Idrotts och motionsevenemang har ingen ångerrätt av köp enligt konsumentköplagen och jag är härmed införstådd i det. Vid eventuella felaktigheter i bokningen förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd innan du beställer.

BETALNING OCH BEKRÄFTELSE

ANMÄLAN VIA FORMULÄR 

Din anmälan är bindande att betalas med faktura (eller med kort i webshop )  från att du fyller i anmälan och skickar in dina uppgifter på vår hemsida. När anmälan är outdoorstories.se tillhanda och anmälningsformuläret är ifyllt får du via mail en bekräftelse på din anmälan.

Fakturan skickas ej automatiskt, därför kan det dröja några veckor eller månader innan den når dig, särskilt om läger/event ligger långt fram i tiden. Normalt skickas faktura först när minsta deltagarantal är uppnått, för att minska administration, samt ca 1,5-1 månad innan evenemanget. På samma sätt säger vi till när det är dags att betala i webshop!

BETALNING:

Betalning sker med faktura eller via outdoorstories webshop.

  • Fakturor ska betalas innan sista betalningsdag, därefter tillämpas påminnelseavgift.
  • Kortbetalning i webshop ska ske innan sista betalningsdag, därefter skickas faktura.

FÖRHINDER ATT DELTA, försäkringar etc:

Om du får förhinder och av någon anledning inte kan delta på eventet behöver det ändå betalas enligt rubriken ovan. Idrottsevenemang har ingen ångerrätt av köp enligt konsumentköplagen och jag är härmed införstådd i det.

För avbeställnings- och olycksfallsförsäkring hänvisar vi till att använda utökad reseförsäkring via hemförsäkring som brukar ge 100% tillbaka vid händelse att du inte kan resa som planerat, det finns också en särskild försäkring för träning/förberedelse för motionslopp etc som heter ”startklar”, bokas via www.startklar.nu   (ersätter dock endast upp till 2500 kr/evenemang).

Om du väljer att inte aktivera en försäkring får du överlåta din plats till någon annan, förutsatt att du inte också söker ersättning från försäkringsbolag. Du ansvarar själv för att sälja din plats vidare. Outdoor stories hjälper självklart till med intyg att du skadat dig/varit sjuk/inte närvarat – detta dokument ber du oss om och skickar sedan till ditt försäkringsbolag.

PRESENTKORT:

Presentkort som köpts i vår webshop har en giltighetstid om 12 månader från inköpstillfället!

FÖRÄNDRINGAR I SCHEMA ELLER PROGRAM:

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet som står utanför vår kontroll.

PRIS:

I priset ingår alltid moms (6%). Priset som gäller finns på sidan vid din beställning. Priset/innehållet i priset kan ändras på grund av yttre omständigheter som Outdoorstories.se inte råder över.

SKADOR / SJUKDOM:

Bursjöö Everyday Stories AB, som står bakom verksamhet under namnet sofiabursjoo.se/outdoorstories.se ansvarar inte på något sätt för sjukdom eller skador på person under eventtillfällen. Inte heller kan bolaget hållas ansvarig för skada på kläder eller annan utrustning som deltagare tar med sig till/på event. Bolaget har verksamhetsförsäkring i Trygg Hansa.

FOTOGRAFERING:

Vi tar fotografier på våra event. Bilderna kan komma att användas i trycksaker, på webben eller i annat kommersiellt material. Vill du inte att bilder där du finns med ska användas i detta syfte vänligen kontakta hej (@) outdoorstories.se

INSTRUKTÖRER:

Ibland händer det oförutsedda saker i livet, vi förbehåller oss därför rätten och möjligheten att i sista sekund kalla in en ersättare om marknadsförd instruktör för ett event inte kan närvara, på samma sätt kan vi addera eller ta bort instruktör om deltagarantalet kräver fler/färre instruktörer.

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER:

Den personliga information som tillhandahålls av dig, kommer att användas i syfte att upprätthålla kundrelationen samt ge dig infomration om kommande event som arrangeras, för och av outdoorstories.se. Om du inte önskar att dina uppgifter skall användas i dessa syften, vänligen skriv till sofia (@) sofiabursjoo.se. Personuppgiftsansvarig är Bursjöö Everyday stories AB.

NU EN RAD SOM VI ÖNSKAR ATT VI SLAPP SKRIVA:

Våra event är till för träning, skratt, glädje och gemenskap. Vi tränar hårt och skrattar mycket. För att klara en hel dags träning bör man tanka sin kropp med tillräckligt med bränsle. Vi brinner för sundhet och vill att alla deltagare tränar av rätt anledning. Zero is not a size!

Hitta till oss

Adress
Storgatan 10
192 00 STORSTAD

Timmar
Måndag — fredag: 9:00 – 17:00
Lördag och söndag kl. 11:00–15:00