fbpx
Outdoor stories - Upplevelsebaserade och hållbara träningsresor i Sverige. #outdoorstories

Som en varm kram - fylld med kunskap, omtabnke & engagemang!

Jenny

langdlager

LÄNGDskidhelger 2023, ANMÄLAN ÖPPEN:

Varmt välkommen till underbara välpreparerade spår, härlig atmosfär & maximal fjällupplevelse!

DATUM 2023:

19-22 januari (tors-sön em) - ANMÄLAN ÖPPEN!

26-29 januari (tors - sön em) - ANMÄLAN ÖPPEN!

EDSÅSDALEN, i direkt anslutning till spåren.

Se respektive resa längre ner, klicka på dem för att läsa mer! Platser finns kvar om det inte står fullbokat intill rubriken!


Det bästa? Den fantastiska blandningen av skidåkning, coachning, härliga människor och god mat. Jag kommer tillbaka!

langdskidor resa

LÄNGDSKIDHELGER i januari 2023:

Mysig träningsresa med längdskidåkning, fys, mys och bubbel 19-22 januari – välkommen till Södra Årefjällen där vi bor precis vid spåren! Tycker du längdskidor är kul, och är mer ute efter en härlig vinterweekend än ett längdläger i klassisk anda där prestation mot lopp är i fokus? Vill du hitta nytt flow i din längdskidåkning, susa utan rädsla och känna skidglädje? Vill du åt smart och bra träning som kroppen blir glad av, vill du se vackra fjällvidder i vintervitt […]...
langdskidhelg 2023
  Som vanligt hos Outdoor stories ligger också fokus på att ha det HÄRLIGT, och vi tror att det går att få till en fin kombo mellan att utvecklas där man är, utan att det blir prestationspress! Längdläger för tjejer och killar, Fjällupplevelse, fys, mys & bubbel, 26-29/1 2023 (nivå: nybörjare – medel)  Vi hoppas få träffa dig på en längdskidhelg skapad för tjejer och killar som vill njuta av vintern i spåret, förbättra sin teknik och samla på härliga […]...


Fantastiskt bra på att peppa och SE enskilda personer, vad hen behöver samt anpassa, allt för gruppens, och varje persons, bästa.

TIDIGARE GENOMFÖRT:

I Edsåsdalen, Åre, Falun och Norberg har vi genomfört många fullbokade mindre och större längdhelger. Sedan 2018 håller vi alltid till i Åredalen, och 2023 genomför vi januaris längdhelger i Edsåsdalen, en plats vi älskar! Läs gärna "ord om oss" i menyn!

Boka TURSKIDHELG:

Turskidor är mer som vandring på snö, inte särskilt mycket teknik men massor med fjällupplevelse! En annan slags skidåkning! Mindre svettigt och ofta lite mer avskilt än längdskidor, eftersom man inte behöver spårat för att åka turskidor. Båda är roliga, därför erbjuder vi också helger med turskidor i fokus. Kika!

Hitta till oss

Adress
Storgatan 10
192 00 STORSTAD

Timmar
Måndag — fredag: 9:00 – 17:00
Lördag och söndag kl. 11:00–15:00