fbpx
Outdoor stories - Upplevelsebaserade och hållbara träningsresor i Sverige. #outdoorstories

Reseinformation ÅRE SADELN

INFORMATION KRING RESOR med boende i ÅRE SADELN – här lämnar du dina restider senast 10 dagar innan ankomst!

I din resa ingår viss transfer från Åre station, en tjänst vi vill hjälpa till med för att göra din resa så vilsam och smidig som möjligt! Vi är dock ingen taxiorganisation och kommer att så smidigt som möjligt lösa transporterna med flera deltagare åt gången, detta kan innebära viss väntetid. 🙂

– Även om du reser med bil, fyll i formuläret! 🙂

ANKOMSTDAG TORSDAG

Torsdag, vår transfertid är:

 • Från Åre tågstation eftermiddagståg ca 14.45-15.00
 • Anländer du med morgontåg, lämna in packning på Åre station och gör sedan Åre by! Du är oftast välkommen till boendet från efter lunchtid, var medveten om att vi preppar och fixar, allt är kanske inte helt iordningsställt, du kan ta taxi till boendet och ankomma kring 13.

 

 • All ankomst senare än eftermiddagståg TORSDAG och att man är redo vid stationen med all packning kl 15 = boka en taxi på egen bekostnad till boendet, det går ofta fint att samåka, snacka ihop er i facebookgruppen tillhörande Outdoor stories. Taxi till boendet kostar ca 350 kr för en 4-bil, vi rekommenderar TOPPTAXI 0647-22020
 • HYRA SKIDUTRUSTNING? – Lämna gärna din packning med oss om du kommer med eftermiddagståg, och hämta sedan ut din skidutrustning och anslut med taxi.

AVRESEDAGEN SÖNDAG:

 • TRANSFER kl 13, om boendet är uthyrt för nya gäster som anländer samma eftermiddag, händer ofta/ibland under säsong
 • annars TRANSFER klockan 14.30, till eftermiddagståg ca 15.50
 • OBS, alla resor avslutas med transferhjälp till stationen till eftermiddagstågets tid med avgång söderut ca 15.50, oavsett om du ska resa med nattåg eller eftermiddagståg. Vill du resa senare ner till nattåg finns ibland möjlighet att stanna kvar i boendet, då bokar du taxi till nattåget på egen bekostnad.

Fyll i formuläret nedan, om något skulle ändras senare, återvänd till formuläret och skicka in igen, de nya uppgifterna sparas med senare datum, vilket berättar för oss att den informationen gäller. Vi behöver din reseinformation senast 10 dagar innan ankomst!

Skulle något ändras precis på slutet är ett helt nytt mail (inte ett svar på info-utskick) det bästa sättet att nå oss – maila ett nytt mail som du sätter rubriken ”ändrad transfer” på till hej @ outdoorstories.se – Ändring samma dag som ankomst = SMS till 0723062618

RESETIDER 2024, ÅRE SADELN

Fyll i dina resetider, senast 10 dagar innan ankomst!

  Anländer du med EFTERMIDDAGSTÅG OCH SKA HYRA UTRUSTNING - eller kvällståg torsdag efter kl 15 tar du taxi till boendet i Sadeln och väljer "ingen transfer". Ofta finns andra deltagare att dela taxi med - styr upp detta i fb-gruppen du fått info om! Anländer du med tåg FREDAG morgon äter du egen frukost på tåget och klär dig redo för aktivitet, tar taxi till Sadeln! Samåkning kan ordnas via facebookgruppen!
  Ange om du är med och äter middag torsdag kväll, som serveras kl 18 (de som äter lagar tillsammans)

Hitta till oss

Adress
Storgatan 10
192 00 STORSTAD

Timmar
Måndag — fredag: 9:00 – 17:00
Lördag och söndag kl. 11:00–15:00