fbpx
Outdoor stories - Upplevelsebaserade och hållbara träningsresor i Sverige. #outdoorstories

Om covid19

Covid19. Uppdaterat: 6/12 2021: 

Vi tillämpar de 48 friska symptomfria timmarna, innan resa till oss! Res bara om du är frisk, och följ folkhälsomyndighetens rekommendationer. Våra evenemang är av mindre karaktär, vi ser ändå gärna (men tvingar ingen) att man har vaccionationsbevis alt negativt nytaget covidtest när man kommer till oss, för allas vår säkerhet!

Verksamhet – boende och antal personer / yta:

Verksamheten bedrivs i Åre ocvh Södra Årefjällen. Vi håller öppet och följer rekommendation om avstånd och liten grupp. Liten grupp = 12 personer, per grupp, dock kan vi vara stundtals fler i frukostmatsal/middagsmatsal. Boendet är fördelat på flerbäddsrum, dubbelrum och enkelrum, de flesta med egen wc/dusch och du delar bara rum med resekompis du kom med. I boendet finns gott om tvål, handsprit. Måltider hämtas från buffé likt på hotell och vi sitter grupperat med avstånd!

Vi praktiserar inga övningar där deltagare rör varandra och håller avstånd, samt spenderar största delen av tiden utomhus. Våra deltagare uppmanas att inte röra sig i Åre by/träffa andra människor under tiden på resan hos oss.

Vi tillämpar de 48 friska symptomfria timmarna, innan resa till oss! Res bara om du är frisk, så tar vi bäst hand om varandra!

Det är upp till var och en att bedöma om det är möjligt att resa och delta på helgen, vi uppmanar att läsa bokningsvillkoren och att ha en heltäckande försäkring, om oförutsedd händelse gör att du inte kan delta som planerat.

FÖRHINDER ATT DELTA, försäkringar etc:

Om du, på grund av sjukdom inte kan delta på eventet du betalat för kommer vi självklart se till att du får alla intyg som ditt försäkringsbolag behöver! I alla fall där vi hjälpt deltagare med intyg (och den haft en aktiv försäkring)  har vår resenär fått 100% ersättning från reseförsäkring och kunnat boka en ny resa till oss, vid senare tillfälle.

För avbeställnings- och olycksfallsförsäkring hänvisar vi till att använda utökad reseförsäkring via hemförsäkring som brukar ge 100% tillbaka vid händelse att du inte kan resa som planerat.

Varför kan jag inte avboka?

Bokningsreglerna kan upplevas hårda, men finns där för samtliga resenärers skull. Vid små grupper blir det ohållbart och inte ekonomiskt försvarbart om deltagare bokar av med kort varsel (som oftast är fallet vid sjukdom/skada). Det är ibland så – men inte alltid, att vi har deltagare på kö och vi kan inte heller förutsätta att dessa kommer boka på en plats som blir tillgänglig pga sjukdom/skada. Självklart får du ALLTID sälja din plats vidare / eller låta någon annan nyttja din plats om du inte kan vara med ssm tänkt!

Våra fullständiga bokningsvillkor som du godkänner vid anmälan hittar du här!

Hitta till oss

Adress
Storgatan 10
192 00 STORSTAD

Timmar
Måndag — fredag: 9:00 – 17:00
Lördag och söndag kl. 11:00–15:00