fbpx
Outdoor stories - Upplevelsebaserade och hållbara träningsresor i Sverige. #outdoorstories

Outdoor stories:

Allt vi gör är sprunget ur en längtan till ett unikt sammanhang där upplevelsen är målet. Genom rörelse bygger vi inspiration.

Här glittrar dina ögon, här sänks dina axlar och här blir andetagen medvetna. Med kvalitativ ledning och på vetenskaplig grund ger vi dig hållbara fjällnära upplevelser som stannar kvar. Personligt och varmt. Tryggt men härligt utmanande, som lämnar dig stolt. Noga utvalt med våra smultronställen och pärlor i och runt vår hemby Åre.

Starta ditt äventyr med oss!

vår historia & vårt varför:

Ur en frustration att ett äventyr ute ofta har likhetstecken med prestation och adrenalin (och ofta en rejäl dos testosteron) föddes våra evenemang. Vi har suttit arga på fjälltoppar, besvikna på stigcyklar och känt oss förbannade i att det ska vara så himla svårt med att få alla att känna sig välkomna (och då är vi ändå outdoortjejer från start!)


Med kvalitativ ledning och på vetenskaplig grund erbjuder vi inkluderande Träningshelger, resor, workshops och ja, även konferenser med Årefjällen som bas. Hållbara fjällnära upplevelser som är varsamma mot vår miljö och blir härliga minnen som stannar kvar. Ögonglitter och sänkta axlar, en prioritet. Företagets mission är att genom kunskap, rörelse och naturnära upplevelse skapa prestigelösa och varma sammanhang där deltagaren mår mer än bra.


Vi brinner för att inspirera till rörelse och välmående. Vi är personliga och experter, på samma gång. Starta ditt äventyr med oss!


BARA FÖR TJEJER, ELLER?

Oftast, inte alltid. Under varje träningsresa eller evenemang finns rubriken "för vem" - där framgår det tydligt vilka som kan boka!

kontakt:

Vill du fråga något innan du bokar? Vill du att vi ska skräddarsy något för dig? SÅKLART! Slå en pling, Sofia är team ringa så hon blir glad då! Om det känns för på, skicka ett meddelande eller maila:


hej(snabela)outdoorstories.se //

Sofia: 072-3062618

Hej! Det är vi som är outdoor stories...

...Och vi längtar efter att hänga ute med dig! Till våra träningshelger och retreats jobbar vi med handplockade erfarna instruktörer och guider. Många av oss har jobbat tillsammans några år nu! Det är i mötet mellan människor som magin sker.SOFIA BURSJÖÖ:

Personlig tränare och löpcoach, outdoorfantast och fd elitalpinist. Outdoor influencer och content creator, med uppdrag av flera outdoormärken. Sofia vill ge dig en känsla av att vara kompetent i din kropp! Hon kan be dig våga flytta gränser men står stadigt i att upplevelselängtan är mäktigare och ger mer glädje än prestationspress. Glad, passionerad och engagerad!
Sofia har grundat bolaget och jobbar året runt med Outdoor stories.


JENNY TIMBRÉ:

Passionerad friluftsfantast tillika utbildad fjällguide som drivs av nyfikenhet och att visa andra de bästa pärlorna. Hopplöst förälskad i Åre, en solnedgångssamlare av rang, och som alltid fascineras lite extra av norrsken, trots flera år som Årebo. Jenny hälsar;

- Med mig är det prestigelöst och det är istället fokus på att njuta maximalt, oavsett om det är svettiga steg uppför berget eller njuta av vyerna med en kopp kaffe och mörk choklad. Jag ser så fram emot att visa dig sina smultronställen.JESSICA PARTIN:

Utbildad Fjälledare/Vildmarksguide från Åre vildmarksutbildning. Cykelguide och löparguide som njuter av fjället alla årstider, om vintern toppturar hon och jobbar internationellt som guide. Jessica leder dig med lugn hand och älskar att inspirera till mer fjälliv! Inkluderande, nyfiken och sprallig!

Heltidsanställd på Outdoor stories!

ANNA LINDSTRÖM:


Uppvuxen i Åre, med fjället som lekplats. Springa, lyfta, skida, cykla det är fyra favoritgrejer utan inbördes ordning för Anna, utbildad personlig tränare, kostrådgivare och HLR-instruktör. Anna leder dig lugnt och tryggt, nyfiket och inspirerande!

TOVE TVEDTEN:

Lic Personlig tränare tillika fjällguideutbildad på Åre vildmarksutbildning med ett brinnande intresse för rörelse, fjäll och natur. Tove bytte Stockholm mot Åre och stormtrivs, nu ser hon fram emot att visa dig sina favoriter!


SANNA ARVIDSSON:

Utbildad Fjälledare/Vildmarksguide och HR-konsult som bor i Åre och gillar äventyr, människor och att vara ute i nästan alla väder. Vintern och toppturande är högst upp på favoritlistan men gillar det mesta man kan göra i närheten av eller uppe på berg. Blir ofta fascinerad av att en kaffe uppe på en topp eller att dricka vatten ur en kåsa från en fjällbäck kan kännas som det lyxigaste som finns. Delar gärna med sig av sina fjällkunskaper, allt från hur man bäst får igång en eld till hur man gör när man vintertältar eller använder en kompass!

JESSICA HJELMHAGEN:Hitta till oss

Adress
Storgatan 10
192 00 STORSTAD

Timmar
Måndag — fredag: 9:00 – 17:00
Lördag och söndag kl. 11:00–15:00