Maten vi äter
För oss är mat både en källa till livsviktig energi, något att samlas kring och något att verkligen njuta av.
Under våra vandringsresor serveras frukost av Outdoor stories personal, i bufféform. All mat väljs ut med omsorg och omtanke för kropp och miljö. Ofta vegetariskt, inte alltid, och självklart med anpassning efter allergier. Lunch fredag och lördag äts förmodligen utomhus som ett snabbstopp för energi in, lunch söndag äts hemma. Vädret kan medföra justering. Kvällstid äter vi trerätters fredag och lördag, ni i gänget lagar tillsammans och en av kvällarna hjälper du till i köket och den andra dagen sätter du dig till dukat bord, det blir lättsamt och kul!
Tänk på boendet, hänget, middagarna som att du checkar in på en härlig stor kompisreunion med fjället som arena och härliga aktiviteter på schemat i stort skilodge, helt utan andra gästers eventuella inverkan. Du har möjlighet att dra dig undan på rummet eller hänga med resten av den lilla gruppen. Alla är del av den unika gemenskap vi brukar få till hos Outdoor stories och som vi värnar så mycket om! Svårt att beskriva, vi tror du förstår?! Om inte, hör av dig till oss så rätar vi ut alla frågetecken. hej@outdoorstories.se!